DNES s hosťom

V tejto relácii predstavujeme rôznych kresťanských služobníkov a ich povolanie, službu, príbehy, ktoré vás určite veľmi povzbudia.

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Relácia DNES s Hosťom. 


V tejto relácii predstavujeme rôznych kresťanských služobníkov zo Slovenska a Čiech. Kde sa budu s vami zdieľať so svojimi zažtkami s Bohom, o tom ako prijali povolanie do služby ale aj iné zaujímavosti ktoré vás povzbudia vo viere a nasledovaní Pána Ježiša. 

Z produkcie: LifeTv

Z RELÁCIA DNES:

DNES: Ľubomír Badiar I.
DNES: Ľubomír Badiar I. – Projekt Samaritán

Prvá časť životného príbehu Ľubomíra Badiara, ako prežíval svoju umeleckú stránku osobnosti, ale aj ako prekonali s manželkou manželskú krízu. Tiež sa dozvieme, čo sú to momenty premeny a prečo je potrebné otvárať sa druhým, a žiť v komunite.

Pozrieť »
DNES: James Evans

Vypočujte si príbeh Jamesa Evansa, ktorého Boh pomazal, aby aj prostredníctvom hudby ľuďom prinášal evanjelium s kapelou James Evans Band.

Pozrieť »
DNES: Viera Grégoire - o službe Nová DNA
DNES: Viera Grégoire – služba Nová DNA

Príbeh Viery Grégoire, ako ju Boh povolal do služby Nová DNA, školy kresťanského poradenstva, kde prednáša a vedie skupinku. Okrem iného sa dozvieme, ako sa dá dostať do Domu modlitby na Olivovej hore, a tiež, ako to vyzerá v Jeruzaleme počas šabatu.

Pozrieť »
DNES: Igor Rosa - o službe na detskom Tábore Levitov
DNES: Igor Rosa – Tábor Levítov

Príbeh Igora Rosu, ako ho Boh povolal do služby v detskom Tábore Levítov, kde deti majú možnosť počuť evanjelium. Okrem iného sa dozvieme, ako to na tábore každoročne vyzerá a tiež, aké je ovocie týchto táborov.

Pozrieť »
DNES: Ľuboš a Božena Klimekoví
DNES: Ľuboš a Božena Klimekoví – Domov na polceste

Príbeh občianskeho združenia Domov na polceste, ktorí založili Božena a Ľuboš Klimekoví, kde sa venujú mladým dospelým v ohrození. Tiež sa dozvieme, v čom je rozdiel medzi nimi a detskými domovami a prečo je častokrát náročené pre mladých ľudí po odchode z detských domov fungovať v bežnom svete.

Pozrieť »
DNES: Roland Vojkovský - život digitálneho nomáda
DNES: Roland Vojkovský – život digitálneho nomáda

Príbeh Rolanda Vojkovského, ako ho Boh viedol na pozíciu blogera, linkbuildera a online podnikateľa, čo mu umožňuje slúžiť mladým ľuďom. Okrem iného sa tiež dozvieme, aký je v skutočnosti život digitálneho nomáda v Ázií a ako môže biznis pomôcť viac slúžiť.

Pozrieť »
DNES: Roman Klein - o službe v Klube Garáž
DNES: Roman Klein – Klub Garáž

Príbeh Romana Kleina, ako ho Boh viedol do služby v Klube Garáž ku vedúcej pozícii v Dolnom Kubíne, kde prebieha služba mladej generácii. Okrem iného sa dozvieme, ako si vie Boh využiť každú maličkosť pre dobré dielo a tiež, čo je cieľom tohto klubu.

Pozrieť »

Sledujte LifeTv aj na sociálnych sieťach:

Fotky z relácie DNES

PRIHLÁSTE SA NA ODBER

– Nový obsah v archíve 
– Program LifeTv
– Aktuality a zaujímavosti