CampFest

Je to festival charakterizovaný dynamickými chválami, hlbokým uctievaním, inšpiratívnym slovom, seminármi, svedectvami a hlavne prežívaním Božej prítomnosti.

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Festival Campfest

 

CampFest je kresťanský hudobný open air festival, ktorý sa každoročne organizuje na Ranči v Kráľovej Lehote. Je to festival charakterizovaný dynamickými chválami, hlbokým uctievaním, inšpiratívnym slovom, seminármi, svedectvami a hlavne prežívaním Božej prítomnosti. V jednotlivých častiach si tak môžete pozrieť záznamy z programov z hlavných stanov. 

Z produkcie: LifeTv

Záznamy z festivalu Campfest:

GODZONE | CampFest 2021

Víziou mladých ľudí, ktorí sú súčasťou tejto služby, je priniesť prebudenie, zjednotenie, motiváciu a povzbudenie atraktívnym, kreatívnym a moderným spôsobom. Každý rok oslovujú desaťtisíce mladých ľudí na GODZONE TOUR.

Pozrieť »
CampFest 2019 | Hero
CampFest 2019 | Hero

Festival charakterizovaný dynamickými chválami, hlbokým uctievaním, inšpiratívnym slovom, svedectvami a hlavne prežívaním Božej prítomnosti.

Pozrieť »
CampFest 2017 | Draw the Parade

Festival charakterizovaný dynamickými chválami, hlbokým uctievaním, inšpiratívnym slovom, svedectvami a hlavne prežívaním Božej prítomnosti. Pozrite si energický koncert kapely Draw the Parade.

Pozrieť »

Sledujte LifeTv aj na sociálnych sieťach:

Fotky z relácie

PRIHLÁSTE SA NA ODBER

– Nový obsah v archíve 
– Program LifeTv
– Aktuality a zaujímavosti